Inloggen

Word lid

Schrijf je nu in!

Mail ons direct!

Lid worden?

De Duikvereniging van Qdiving is kleine pretentieloze vereniging, met goed opgeleide enthousiaste duikers in elke leeftijdscategorie. Nieuwe leden zijn altijd van harte welkom!

Ons streven is om in het duikseizoen elke week een duik te organiseren (zie de duikkalender). Wij hebben geen vaste les- of zwembadtijden, aangezien we in de wintermaanden geen zwembad tot onze beschikking hebben. In de winter hebben we wel een aantal keer een zwembad voor cursus, training, etc. of bezoeken we een indoor duiklocatie. Zo kunnen we ook in de winter onze vaardigheden op peil houden. Een aantal leden duikt overigens het hele jaar door.

Dus als je op zoek bent naar een serieuze, veilige, actieve duikvereniging met een heel goede sfeer: dan ben je bij ons op het juiste adres! De contributie bedraagt slechts € 60 per jaar, dat is inclusief flesvullingen.

Bekijk hier een lijst met diverse cursussen

PPB finpivot

PPB specialty

€ 130

De Peak Performance Buoyancy (PPB) specialty helpt je om je drijfvermogen en trim aanzienlijk te verbeteren.

duiker gewond op de grond

Rescue Diver

€ 379

De Rescue Diver cursus gaat over het bewaken van je persoonlijke veiligheid onderwater en het helpen van andere duikers in problemen.

2 duikers controleren elkaars uitrusting

Advanced Open Water

€ 279

De PADI Advanced Open Water cursus is de vervolgcursus na de PADI Open Water Duiker cursus, hiermee verbeter je jouw vaardigheden.

nachtduik

Nachtduik specialty

€ 135

Duiken in het donker is een bijzondere ervaring, je ziet meer dan je verwacht en ontdekt een geheel andere wereld.

Den Osse Nieuwe Kerkweg duiksteiger

Discover local diving

De PADI Discover Local Diving is een een prima manier om onder professionele begeleiding kennis te maken met het duiken in Nederland; als je nog niet eerder in Nederland gedoken hebt, of als je […]

school vissen en een duiker

Referral

€ 329

Een deel van de cursus in Nederland (bijvoorbeeld theorie en zwembad) en een deel in een mooi vakantieoord met helder, tropisch water.

hefballon

Zoeken en bergen specialty

€ 175

Leer hoe je zo efficiënt mogelijk voorwerpen onder water vindt en hoe je ze naar de oppervlakte brengt.

2 kinderen snorkelen in het water

Skin Diver

€ 65

Snorkelen is één van de leukste bezigheden tijdens een zon-, zee en strandvakantie. Je hebt er maar weinig uitrusting voor nodig.

man oefent beademen op een pop

EFR

€ 150

De EFR cursus bestaat uit een training in reanimatie en een opleiding in eerste hulp; de cursus leert je hulp te verlenen bij een noodgeval.

jonge duikers krijgen uitrusting om

Verjaardagsfeestje

€ 25 per kind

Vier je verjaardag door een Bubblemaker feestje te geven met vriendjes en vriendinnetjes en een uur lang onder water spelletjes te doen.

2 duikers controleren elkaars uitrusting

Opfrisduik (PADI Scuba Review)

€ 35

De opfriscursus of Scuba Review, is een korte cursus bedoeld om duikers te helpen hun kennis en vaardigheden op peil te brengen.

duiker met duikuitrusting

Divemaster

€ 550

Je duikt regelmatig, het is je passie, je wilt verder in de duiksport en het lijkt je leuk om anderen te begeleiden tijdens hun opleiding.

Alle Cursussen ›