Inloggen

Word lid

Schrijf je nu in!

Mail ons direct!

Lid worden?

De Duikvereniging van Qdiving is kleine pretentieloze vereniging, met goed opgeleide enthousiaste duikers in elke leeftijdscategorie. Nieuwe leden zijn altijd van harte welkom!

Ons streven is om in het duikseizoen elke week een duik te organiseren (zie de duikkalender). Wij hebben geen vaste les- of zwembadtijden, aangezien we in de wintermaanden geen zwembad tot onze beschikking hebben. In de winter hebben we wel een aantal keer een zwembad voor cursus, training, etc. of bezoeken we een indoor duiklocatie. Zo kunnen we ook in de winter onze vaardigheden op peil houden. Een aantal leden duikt overigens het hele jaar door.

Dus als je op zoek bent naar een serieuze, veilige, actieve duikvereniging met een heel goede sfeer: dan ben je bij ons op het juiste adres! De contributie bedraagt slechts € 60 per jaar, dat is inclusief flesvullingen.

De vereniging heeft een eigen privacyverklaring te verkrijgen bij de secretaris

Bekijk hier een lijst met diverse cursussen

jongetje met duikmasker in het water

PADI SEAL TEAM

Seal Team € 249

Het PADI Seal Team is een cursus voor jonge kinderen in het zwembad, die zo spelenderwijs kennismaken met het duiken met perslucht.

duiker met duikuitrusting

Divemaster

€ 750

Een Divemaster assisteert de instructeur bij het lesgeven en mag een aantal cursussen zelfstandig te geven, zoals de introductieduik.

Zeelandbrug

Stromingsduik specialty

€ 135

Volg nu PADI Drift DIver Specialty (stromingsduik) om stromingsduiken te maken in tropische water of in de Oosterschelde.

2 duikers oefenen met een hefballon

Delayed surface marker buoy (DSMB)

125

Leer alles over een decoballon (DSMB), leer o.a. een boei op te laten vanuit een stationaire positie en vanuit een positie midden in het water

4 duikers met uitrusting zittend aan de rand van het water

Assistent Instructeur

€ 850

Deze cursus is bedoeld voor Divemasters die instructeur willen worden, maar zich in een rustig tempo willen voorbereiden op de instructeurscursus.

Den Osse Nieuwe Kerkweg duiksteiger

Discover local diving

De PADI Discover Local Diving is een een prima manier om onder professionele begeleiding kennis te maken met het duiken in Nederland; als je nog niet eerder in Nederland gedoken hebt, of als je […]

Dive Against Debris

€ 75

In deze specialty leer je van alles over wat afval onderwater doet en waarom jouw hulp hard nodig is bij het opruimen ervan

nachtduik

Nachtduik specialty

€ 135

Duiken in het donker is een bijzondere ervaring, je ziet meer dan je verwacht en ontdekt een geheel andere wereld.

duiker klimt trap op van boot

MSDT

€99

Master Scuba Diver Trainer (MSDT) is een kwalificatie die je krijgt nadat je o.a een minimum van 25 cursisten hebt gebrevetteerd.

duiker stapt water in

Instructeur (OWSI)

€999

De PADI Instructor Development Course (IDC) bestaat uit 2 delen: de Assistant Instructor (AI)-cursus en het Open Water Scuba Instructor (OWSI)-programma.

Buddycheck duiken

PADI Scuba Diver upgrade

€ 330

Heb je een Scuba Diver brevet dan kun je door middel van de Scuba Diver Upgrade cursus je PADI Open Water Diver brevet halen.

duiken & yoga

Duiken & Yoga

€ 50

Workshop yoga en duiken: leer met rust en zelfvertrouwen duiken met perslucht.

Alle Cursussen ›