Inloggen

Word lid

Schrijf je nu in!

Mail ons direct!

Lid worden?

De Duikvereniging van Qdiving is kleine pretentieloze vereniging, met goed opgeleide enthousiaste duikers in elke leeftijdscategorie. Nieuwe leden zijn altijd van harte welkom!

Ons streven is om in het duikseizoen elke week een duik te organiseren (zie de duikkalender). Wij hebben geen vaste les- of zwembadtijden, aangezien we in de wintermaanden geen zwembad tot onze beschikking hebben. In de winter hebben we wel een aantal keer een zwembad voor cursus, training, etc. of bezoeken we een indoor duiklocatie. Zo kunnen we ook in de winter onze vaardigheden op peil houden. Een aantal leden duikt overigens het hele jaar door.

Dus als je op zoek bent naar een serieuze, veilige, actieve duikvereniging met een heel goede sfeer: dan ben je bij ons op het juiste adres! De contributie bedraagt slechts € 60 per jaar, dat is inclusief flesvullingen.

Bekijk hier een lijst met diverse cursussen

jongetje met duikmasker in het water

PADI SEAL TEAM

Seal Team € 249

Het PADI Seal Team is een cursus voor jonge kinderen in het zwembad, die zo spelenderwijs kennismaken met het duiken met perslucht.

Buddycheck duiken

PADI Scuba Diver upgrade

€ 300

Heb je een Scuba Diver brevet dan kun je door middel van de Scuba Diver Upgrade cursus je PADI Open Water Diver brevet halen.

PPB finpivot

PPB specialty

€ 130

De Peak Performance Buoyancy (PPB) specialty helpt je om je drijfvermogen en trim aanzienlijk te verbeteren.

Fotografie specialty

€ 125

Leer met de PADI fotografie specialty in 2 dagen mooie foto’s onderwater maken met je onderwatercamera.

school vissen en een duiker

Referral

€ 329

Een deel van de cursus in Nederland (bijvoorbeeld theorie en zwembad) en een deel in een mooi vakantieoord met helder, tropisch water.

Den Osse Nieuwe Kerkweg duiksteiger

Discover local diving

De PADI Discover Local Diving is een een prima manier om onder professionele begeleiding kennis te maken met het duiken in Nederland; als je nog niet eerder in Nederland gedoken hebt, of als je […]

finkick

Finkick specialty

€ 150

Een introductie in vier nieuwe vinslagen, waarmee je efficiënter door het water leert te bewegen.

2 duikers controleren elkaars uitrusting

Opfrisduik (PADI Scuba Review)

€ 35

De opfriscursus of Scuba Review, is een korte cursus bedoeld om duikers te helpen hun kennis en vaardigheden op peil te brengen.

duiker in het water geeft ok-teken

Master Scuba Diver

€ 50

Nadat je diverse PADI-cursussen hebt gevolgd en de nodige duikervaring hebt, kom je voor het hoogste recreatieve brevet in aanmerking.

jonge duikers krijgen uitrusting om

Verjaardagsfeestje voor kids

€ 45 per kind

Vier je verjaardag door een Bubblemaker feestje te geven met vriendjes en vriendinnetjes en een uur lang onder water spelletjes te doen.

2 duikers met complete uitrusting aan de rand van het water

PADI Open Water Diver

€ 429

De PADI Open Water Diver cursus is de beginnerscursus die opleidt tot het duikbrevet waarmee overal ter wereld mag duiken.

duiker gewond op de grond

Rescue Diver

€ 379

De Rescue Diver cursus gaat over het bewaken van je persoonlijke veiligheid onderwater en het helpen van andere duikers in problemen.

Alle Cursussen ›