Inloggen

Word lid

Schrijf je nu in!

Mail ons direct!

Lid worden?

De Duikvereniging van Qdiving is kleine pretentieloze vereniging, met goed opgeleide enthousiaste duikers in elke leeftijdscategorie. Nieuwe leden zijn altijd van harte welkom!

Ons streven is om in het duikseizoen elke week een duik te organiseren (zie de duikkalender). Wij hebben geen vaste les- of zwembadtijden, aangezien we in de wintermaanden geen zwembad tot onze beschikking hebben. In de winter hebben we wel een aantal keer een zwembad voor cursus, training, etc. of bezoeken we een indoor duiklocatie. Zo kunnen we ook in de winter onze vaardigheden op peil houden. Een aantal leden duikt overigens het hele jaar door.

Dus als je op zoek bent naar een serieuze, veilige, actieve duikvereniging met een heel goede sfeer: dan ben je bij ons op het juiste adres! De contributie bedraagt slechts € 60 per jaar, dat is inclusief flesvullingen.

Bekijk hier een lijst met diverse cursussen

jonge duikers krijgen uitrusting om

Verjaardagsfeestje voor kids

€ 45 per kind

Vier je verjaardag door een duikfeestje te geven met vriendjes en vriendinnetjes en een uur lang onder water spelletjes te doen en daarna lekker vrij zwemmen in een mooi zwembad.

duiken & yoga

Duiken & Yoga

€ 50

Workshop yoga en duiken: leer met rust en zelfvertrouwen duiken met perslucht.

scherm met tekst zuurstofcursus

Oxygen provider

€ 95

Je leert duikverwondingen herkennen en je wordt getraind in het verlenen van eerste hulp met gebruik van zuurstof.

Den Osse Nieuwe Kerkweg duiksteiger

Discover local diving

De PADI Discover Local Diving is een een prima manier om onder professionele begeleiding kennis te maken met het duiken in Nederland; als je nog niet eerder in Nederland gedoken hebt, of als je […]

Buddycheck duiken

PADI Scuba Diver upgrade

€ 300

Heb je een Scuba Diver brevet dan kun je door middel van de Scuba Diver Upgrade cursus je PADI Open Water Diver brevet halen.

Enriched Air diver

Nitrox specialty

€ 105

Je leert alles over de voor- en nadelen van nitrox, de uitrusting voor duiken met verrijkte lucht, de blootstelling aan zuurstof, zuurstofanalyse, richtlijnen gelden voor duiken met een EANx-computer en duiknoodgevallen en verrijkte lucht.

duiker met duikuitrusting

Divemaster

€ 550

Je duikt regelmatig, het is je passie, je wilt verder in de duiksport en het lijkt je leuk om anderen te begeleiden tijdens hun opleiding.

duiker klimt trap op van boot

MSDT

€99

Master Scuba Diver Trainer (MSDT) is een kwalificatie die je krijgt nadat je o.a een minimum van 25 cursisten hebt gebrevetteerd.

duiker in het water geeft ok-teken

Master Scuba Diver

€ 50

Nadat je diverse PADI-cursussen hebt gevolgd en de nodige duikervaring hebt, kom je voor het hoogste recreatieve brevet in aanmerking.

Algemene voorwaarden

Indeling Deze algemene voorwaarden bestaan uit de volgende onderdelen: A. Algemene bepalingen B. Voorwaarden verhuur duikmaterialen C. Voorwaarden duikopleidingen De algemene bepalingen van onderdeel A zijn steeds van toepassing. Afhankelijk […]

vrouw oefent reanimeren op een pop

EFR update

€104

Korte, krachtige herhalingscursus van PADI EFR cursus: levensreddend handelen, reanimatie en AED, herhaal je vaardigheden minimaal eenmaal in de 2 jaar.

school vissen en een duiker

Referral

€ 329

Een deel van de cursus in Nederland (bijvoorbeeld theorie en zwembad) en een deel in een mooi vakantieoord met helder, tropisch water.

Alle Cursussen ›