Inloggen

Word lid

Schrijf je nu in!

Mail ons direct!

Lid worden?

De Duikvereniging van Qdiving is kleine pretentieloze vereniging, met goed opgeleide enthousiaste duikers in elke leeftijdscategorie. Nieuwe leden zijn altijd van harte welkom!

Ons streven is om in het duikseizoen elke week een duik te organiseren (zie de duikkalender). Wij hebben geen vaste les- of zwembadtijden, aangezien we in de wintermaanden geen zwembad tot onze beschikking hebben. In de winter hebben we wel een aantal keer een zwembad voor cursus, training, etc. of bezoeken we een indoor duiklocatie. Zo kunnen we ook in de winter onze vaardigheden op peil houden. Een aantal leden duikt overigens het hele jaar door.

Dus als je op zoek bent naar een serieuze, veilige, actieve duikvereniging met een heel goede sfeer: dan ben je bij ons op het juiste adres! De contributie bedraagt slechts € 60 per jaar, dat is inclusief flesvullingen.

De vereniging heeft een eigen privacyverklaring te verkrijgen bij de secretaris

Bekijk hier een lijst met diverse cursussen

2 jongetjes onderwater met duikuitrusting

Bubblemaker

€ 40

PADI Bubblemaker is een echte proefduik van een uur met perslucht in het zwembad voor kinderen vanaf 8 jaar. (Ook als verjaardagsfeestje)

duiken & yoga

Duiken & Yoga

€ 50

Workshop yoga en duiken: leer met rust en zelfvertrouwen duiken met perslucht.

jongetje met duikmasker in het water

PADI SEAL TEAM

Seal Team € 249

Het PADI Seal Team is een cursus voor jonge kinderen in het zwembad, die zo spelenderwijs kennismaken met het duiken met perslucht.

finkick

Finkick specialty

€ 150

Een introductie in vier nieuwe vinslagen, waarmee je efficiënter door het water leert te bewegen.

2 duikers controleren elkaars uitrusting

Opfrisduik (PADI Scuba Review)

€ 35

De opfriscursus of Scuba Review, is een korte cursus bedoeld om duikers te helpen hun kennis en vaardigheden op peil te brengen.

duiker in het water geeft ok-teken

Master Scuba Diver

€ 50

Nadat je diverse PADI-cursussen hebt gevolgd en de nodige duikervaring hebt, kom je voor het hoogste recreatieve brevet in aanmerking.

duiker stapt water in

Instructeur (OWSI)

€999

Door een PADI Course Director word je voorbereid op het werken als duikinstructeur. Hierna volgt het centrale Instructeursexamen (IE).

duiker stapt water in

Diepduik specialty

€150

Het doel van deze cursus is ontspannen en veilig diepe duiken kunnen maken.

2 kinderen snorkelen in het water

Skin Diver

€ 65

Snorkelen is één van de leukste bezigheden tijdens een zon-, zee en strandvakantie. Je hebt er maar weinig uitrusting voor nodig.

jonge duikers krijgen uitrusting om

Verjaardagsfeestje voor kids

€ 45 per kind

Vier je verjaardag door een duikfeestje te geven met vriendjes en vriendinnetjes en een uur lang onder water spelletjes te doen en daarna lekker vrij zwemmen in een mooi zwembad.

duiker gewond op de grond

Rescue Diver

€ 379

De Rescue Diver cursus gaat over het bewaken van je persoonlijke veiligheid onderwater en het helpen van andere duikers in problemen.

4 duikers met uitrusting zittend aan de rand van het water

Assistent Instructeur

€ 850

Als PADI Assistent Instructeur (AI) heb je meer bevoegdheden dan als Divemaster. Het is een goede voorbereiding om instructeur te worden.

Alle Cursussen ›