Inloggen

Word lid

Schrijf je nu in!

Mail ons direct!

Lid worden?

De Duikvereniging van Qdiving is kleine pretentieloze vereniging, met goed opgeleide enthousiaste duikers in elke leeftijdscategorie. Nieuwe leden zijn altijd van harte welkom!

Ons streven is om in het duikseizoen elke week een duik te organiseren (zie de duikkalender). Wij hebben geen vaste les- of zwembadtijden, aangezien we in de wintermaanden geen zwembad tot onze beschikking hebben. In de winter hebben we wel een aantal keer een zwembad voor cursus, training, etc. of bezoeken we een indoor duiklocatie. Zo kunnen we ook in de winter onze vaardigheden op peil houden. Een aantal leden duikt overigens het hele jaar door.

Dus als je op zoek bent naar een serieuze, veilige, actieve duikvereniging met een heel goede sfeer: dan ben je bij ons op het juiste adres! De contributie bedraagt slechts € 60 per jaar, dat is inclusief flesvullingen.

De vereniging heeft een eigen privacyverklaring te verkrijgen bij de secretaris

Bekijk hier een lijst met diverse cursussen

Enriched Air diver

Nitrox specialty

€ 130

Je leert alles over de voor- en nadelen van nitrox, de uitrusting voor duiken met verrijkte lucht, de blootstelling aan zuurstof, zuurstofanalyse, richtlijnen gelden voor duiken met een EANx-computer en duiknoodgevallen en verrijkte lucht.

scherm met tekst zuurstofcursus

Oxygen provider

€ 125 herhaling = € 50

Je gaat duikverwondingen herkennen en leert eerste hulp te verlenen met zuurstof.

Zeelandbrug

Stromingsduik specialty

€ 135

Volg nu PADI Drift DIver Specialty (stromingsduik) om stromingsduiken te maken in tropische water of in de Oosterschelde.

school vissen en een duiker

Referral

€ 359

Een deel van de cursus in Nederland (bijvoorbeeld theorie en zwembad) en een deel in een mooi vakantieoord met helder, tropisch water.

finkick

Finkick specialty

€ 160

Een introductie in vier nieuwe vinslagen, waarmee je efficiënter door het water leert te bewegen.

duiken & yoga

Duiken & Yoga

€ 50

Workshop yoga en duiken: leer met rust en zelfvertrouwen duiken met perslucht.

hefballon

Zoeken en bergen specialty

€ 175

Leer hoe je zo efficiënt mogelijk voorwerpen onder water vindt en hoe je ze naar de oppervlakte brengt.

2 duikers in volle uitrusting aan de rand van zwembad

Discover Scuba Diving

€ 40

De PADI Discover Scuba Diving (DSD) is een introductieduik met perslucht naar keuze in het zwembad of in het buitenwater.

duiker gewond op de grond

Rescue Diver

€ 379

De Rescue Diver cursus gaat over het bewaken van je persoonlijke veiligheid onderwater en het helpen van andere duikers in problemen.

duiker in het water geeft ok-teken

Master Scuba Diver

€ 50

Nadat je diverse PADI-cursussen hebt gevolgd en de nodige duikervaring hebt, kom je voor het hoogste recreatieve brevet in aanmerking.

2 kinderen snorkelen in het water

Skin Diver

€ 69

Snorkelen is één van de leukste bezigheden tijdens een zon-, zee en strandvakantie. Je hebt er maar weinig uitrusting voor nodig.

Buddycheck duiken

PADI Scuba Diver upgrade

€ 330

Heb je een Scuba Diver brevet dan kun je door middel van de Scuba Diver Upgrade cursus je PADI Open Water Diver brevet halen.

Alle Cursussen ›