Inloggen

EFR

EFR

Emergency First Response (EFR)

Emergency First Response (EFR) is een het opleidingsinstituut van PADI voor levensreddend handelen en eerste hulp (EHBO).

EFR Primary en Secondary care

In deze cursus leer levensreddend handelen (Primary Care) en medische noodhulp te verlenen (Secondary Care). In het Primary Care deel leer je onder andere om te reanimeren en een ernstige bloeding te stelpen. In het Secondary Care deel wordt aandacht besteed aan onder andere letselbeoordeling, ziektebeoordeling, aanbrengen verband en spalken.

Vereisten vooraf

Er zijn geen vereisten vooraf en er is ook geen minimumleeftijd voor deelname.

Duur van de cursus

De cursus duurt circa 4 uur, door zelfstudie hoeft er in de les minder tijd te worden besteed aan theorie en is meer tijd om te oefenen.

Kosten

De prijs van de cursus bedraagt € 150 inclusief de Emergency  First Response Participant Manual en brevetpas (E-card). Het “Emergency First Response” brevet is twee jaar geldig. Je kunt de geldigheid verlengen door binnen twee jaar een opfriscursus te doen, je volgt dan de gehele cursus opnieuw tegen een gereduceerde prijs.

Schrijf je in

Wil je meer weten over deze cursus, neem dan gerust contact met ons op of schrijf je direct in voor de cursus! We plannen dan samen met jou de cursus in.

  Schrijf je nu in voor deze Cursus

  Je ontvangt een mail ter bevestiging
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Deel deze cursus

  Cursusactiviteiten

  Kalender-archief ›