Inloggen

DE DUIKSCHOOL

Geen grote groepen, geen tijdsdruk, maar "een personal way of diving":  we nemen de tijd voor onze cursisten, we geven les in kleine groepen en stemmen de lessen af op de agenda van de cursist.

Duiken

A Personal way of diving

We hebben veel verschillende duikcursussen: je kunt bij ons beginnen met duiken,  je kunt vervolgcursussen doen en je kunt natuurlijk lid worden van onze Duikvereniging. We houden van persoonlijke aandacht, ons motto is niet voor niets “a personal way of diving” waarmee we bedoelen dat we alle tijd, aandacht en ruimte bieden aan elke individuele duiker. We hebben veel ervaring met het lesgeven aan kinderen en aan het organiseren van verjaardagsfeestjes van de kinderen.  Maar we hebben ook al heel wat beginnende duikers over een soms spannende drempel geholpen.

Bekijk hier onze cursussen ›

Zwembad

Onze faciliteiten

De zwembadlessen worden gegeven op twee locaties: in Amersfoort, in ons eigen trainingszwembad met zout water en in Optisport in Soest

Adressen
Zwembad de Engh
Dalweg 181
3762 AW Soest

Ons eigen trainingszwembad
Hogeweg 234
3815 LZ Amersfoort

Buitenwater

Duiken in Nederland, is dat wat?

Nederland kan onderwater erg mooi zijn, vooral in Zeeland is veel te zien. Voor de buitenwaterduiken gaan we vaak naar de Beldert en naar Vinkeveen. Het zicht valt best mee, meestal een meter of 6 en ook de temperatuur van het water valt mee, in de zomer en in het najaar gemiddeld zo'n 19 graden. Op deze twee plekken valt ook verassend veel te zien; zoals snoeken, baarzen, snoekbaarzen en kreeftjes.

 

Duikplekken

Duik- en verenigingsactiviteiten