Inloggen

PPB specialty

PPB specialty

Cursusinhoud

Peak Performance Buoyancy  cursus (PPB) bestaat uit twee buitenwaterduiken. Het doel van de PPB is om je drijfvermogen en lichaamshouding in het water (trim) te verbeteren. Je leert om goed neutraal uit getrimd te zijn, zodat je relaxt in het water blijft zweven. Een goed drijfvermogen is belangrijk om onderwaterleven niet te verstoren, om het zicht te bewaren door geen stof te maken, goede veiligheidstops te maken en om veilig en rustig te kunnen afdalen en opstijgen. We besteden aandacht aan je trim, ademhaling, uitloden en uitrusting. Het belang van deze cursus wordt duidelijk in dit filmpje dat we gemaakt hebben van een beginnende duiker.

Vereisten vooraf

PADI Open Water Diver, Junior Open Water Diver of een gelijkwaardig brevet, een minimum leeftijd van 10 jaar en een goede gezondheid.

Kosten

De prijs van de cursus bedraagt € 162 inclusief het PADI Peak Performance Buoyancy brevet, gebruik van cilinders, lood en flesvullingen.
Extra: de manual: € 25 (Engelstalig). Ben je niet in het bezit van een eigen uitrusting, kijk dan op verhuur duikmateriaal. Voor de duur van de cursus huur je bij ons voor € 25 een complete uitrusting.

Wanneer

De PPB bij Qdiving is een privé cursus, dat wil zeggen maximaal twee cursisten, data worden in overleg met de instructeur afgesproken. Zodra je je hebt ingeschreven voor de cursus nemen we contact met je op voor het maken van afspraken.

Schrijf je in

  Schrijf je nu in voor deze Cursus

  Je ontvangt een mail ter bevestiging
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Deel deze cursus

  Cursusactiviteiten

  Kalender-archief ›