Inloggen

PADI Open Water Diver

PADI Open Water Diver

De PADI Open Water Diver cursus is de eerste cursus binnen het PADI-systeem waarmee je met perslucht leert duiken. Tijdens deze cursus leer je omgaan met duikapparatuur, je wordt getraind in een aantal vaardigheden onderwater en je leert samen met een buddy veilige duiken tot maximaal 18 meter te plannen en te maken. Met het PADI Open Water brevet mag je overal ter wereld duiken.

Vereisten vooraf

  • aantoonbare zwemvaardigheid
  • goede gezondheid en een goede conditie
  • Qdiving hanteert een minimumleeftijd van 12 jaar
    Kinderen in de leeftijd van 10 tot 15 jaar krijgen een PADI Junior Open Water Diver brevet. Dit houdt in dat zij altijd met een volwassene (18+ jaar) moeten duiken en hun maximale diepte is gelimiteerd tot 12 meter.

Cursusinhoud

De cursus is opgebouwd uit drie delen: theorie, zwembad- en buitenwaterduiken. De theorie wordt thuis bestudeerd en besproken aan de hand van vragen die online worden gemaakt.  De zwembadduiken doen we in ons eigen trainingszwembad. De cursus wordt afgesloten met 4 buitenwaterduiken die we op 2 dagen plannen.

Kosten

De prijs van de cursus bedraagt € 469, dat is inclusief
– het PADI Open Water Duiker cursuspakket (bevat o.a. een boek en logboek)
– het PADI Open Water brevet
– het gebruik van een complete duikuitrusting gedurende de cursus
– 3 maanden lidmaatschap van de Duikvereniging van Qdiving

Schrijf je in

Wil je meer weten over deze cursus, neem dan gerust contact met ons op of schrijf je direct in voor de cursus! We plannen de data  voor de cursus samen in.

Schrijf je nu in voor deze Cursus

Je ontvangt een mail ter bevestiging

Deel deze cursus

Cursusactiviteiten

Kalender-archief ›