Inloggen

PADI Open Water Diver

PADI Open Water Diver

De PADI Open Water Diver cursus is de basis duikcursus waarmee je met perslucht leert duiken. Je leert omgaan met duikapparatuur, wordt getraind in een aantal vaardigheden onderwater en leert samen met een buddy veilige duiken tot maximaal 18 meter te plannen en te maken. Met het PADI Open Water brevet mag je overal ter wereld, samen met een buddy, duiken maken met perslucht.

Vereisten vooraf

 • aantoonbare zwemvaardigheid
 • goede gezondheid en een goede conditie
 • Qdiving hanteert een minimumleeftijd van 12 jaar
  Kinderen in de leeftijd van 10 tot 15 jaar krijgen een PADI Junior Open Water Diver brevet. Dit houdt in dat zij altijd met een volwassene (18+ jaar) moeten duiken en hun maximale diepte is gelimiteerd tot 12 meter.

Cursusinhoud

De cursus is opgebouwd uit drie delen: theorie, zwembad- en buitenwaterduiken. Theorie doe je online, zwembadduiken doe je in ons eigen trainingszwembad in één dag, de vier buitenwaterduiken doe je in twee dagen.

Wanneer

De Open Water cursus bij Qdiving is altijd een privé cursus, dat wil zeggen maximaal twee cursisten, data worden in overleg met de instructeur afgesproken. Zodra je je hebt ingeschreven voor de cursus nemen we contact met je op voor het maken van afspraken.

Kosten

De prijs van de cursus bedraagt € 549, dat is inclusief
– het PADI Open Water Duiker cursuspakket (bevat o.a. een boek en logboek)
– het PADI Open Water brevet
– het gebruik van een complete duikuitrusting gedurende de cursus
– 3 maanden lidmaatschap van de Duikvereniging van Qdiving

Schrijf je in

Wil je meer weten over deze cursus, neem dan gerust contact met ons op of schrijf je direct in voor de cursus! We plannen de data  voor de cursus samen in.

  Schrijf je nu in voor deze Cursus

  Je ontvangt een mail ter bevestiging
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Deel deze cursus

  Cursusactiviteiten

  Kalender-archief ›