Inloggen

Nachtduik specialty

Nachtduik specialty

Cursusinhoud

In totaal maken we 3 nachtduiken, verspreid over 3 avonden. Voordat we gaan de duiken bespreken we de theorie die hoort bij deze specialty. In de theorie wordt aandacht besteed aan onder andere de wijze van communicatie in het donker, de navigatie en verder alles wat komt kijken bij het maken van een veilige en comfortabele nachtduik.  Duiken in het donker is een bijzondere ervaring, je ziet meer dan je verwacht en ontdekt een geheel andere wereld. Heel bijzonder is dat ’s nachts dieren actief zijn die je overdag niet ziet, in Nederland heb je bijvoorbeeld ’s nachts een grotere kans om paling tegen te komen dan overdag.

Vereisten vooraf

PADI Open Water Diver, Junior Open Water Diver of een gelijkwaardig brevet, een minimum leeftijd van 12 jaar en een goede gezondheid.

Kosten

De prijs van de cursus bedraagt € 162.

Wanneer

De Nachtduik specialty bij Qdiving is een privé cursus, dat wil zeggen maximaal twee cursisten, data worden in overleg met de instructeur afgesproken. Zodra je je hebt ingeschreven voor de cursus nemen we contact met je op voor het maken van afspraken.

Schrijf je in

  Schrijf je nu in voor deze Cursus

  Je ontvangt een mail ter bevestiging
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Deel deze cursus

  Cursusactiviteiten

  Kalender-archief ›