Inloggen

Zoeken en bergen specialty

Zoeken en bergen specialty

Cursusinhoud

In totaal maken we 4 duiken, verspreid over 2 dagen. Voordat we gaan duiken bespreken we de theorie die hoort bij deze specialty. In de theorie wordt aandacht besteed aan onder andere de verschillende zoekpatronen, het gebruik van een hefballon en het leggen van knopen. Je leert je hoe je zo efficiënt mogelijk voorwerpen onder water vindt en hoe je ze naar de oppervlakte brengt. Klein, groot, er is een manier om ze omhoog te brengen. Vind verloren voorwerpen terug en breng ze naar de oppervlakte. Niet alleen zijn deze vaardigheden leuk om te doen, ze zijn ook zeer praktisch en bruikbaar in het geval je iets in het water kwijt raakt. Bij de cursus is het theorieboek (de Engelstalige Search & Recovery manual) inbegrepen.

Vereisten vooraf

PADI Open Water Diver, Junior Open Water Diver of een gelijkwaardig brevet, een minimum leeftijd van 12 jaar en een goede gezondheid.

Kosten

De prijs van de cursus bedraagt € 230.

Wanneer

Zoeken en bergen is bij Qdiving is een privé cursus, dat wil zeggen maximaal twee cursisten, data worden in overleg met de instructeur afgesproken. Zodra je je hebt ingeschreven voor de cursus nemen we contact met je op voor het maken van afspraken.

Schrijf je in

  Schrijf je nu in voor deze Cursus

  Je ontvangt een mail ter bevestiging




  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Deel deze cursus

  Cursusactiviteiten

  Kalender-archief ›