Inloggen

Opfrisduik

Opfrisduik

Het doel van de opfriscursus, is om duikers te helpen hun kennis en vaardigheden op peil te brengen, vooral  als ze een langere tijd niet gedoken hebben. De cursus bestaat uit twee delen – een herhaling van de kennis en een herhaling van de vaardigheden. Er is ook een optie om een buitenwaterduik te maken. Een opfrisduik duurt circa 60 minuten. Soms is ons advies om in plaats van een korte opfrisduik een deel of zelfs de hele Open Water cursus opnieuw te volgen, bijvoorbeeld als het vele jaren geleden is dat je het brevet hebt gehaald, je vrijwel geen duikervaring hebt en alle theorie en vaardigheden weggezakt zijn.

Vereisten vooraf

 • goede gezondheid en een goede conditie
 • een minimumleeftijd van 10 jaar
 • in het bezit van een duikbrevet

Waar en wanneer

We maken van mei tot oktober gebruik van ons eigen verwarmde trainingszwembad (26 graden). De cursus wordt gegeven op afspraak. Van november tot april maken we gebruik van het zwembad in Soest: Sportboulevard De Engh.

Kosten

De prijs van de cursus bedraagt € 50. Ben je niet in het bezit van een eigen uitrusting dan rekenen we € 10 voor de gehele uitrusting.

Schrijf je in

Wil je meer weten over deze cursus, neem dan gerust contact met ons op of schrijf je direct in voor de cursus! We plannen dan samen met jou de cursus in.

  Schrijf je nu in voor deze Cursus

  Je ontvangt een mail ter bevestiging
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Deel deze cursus

  Cursusactiviteiten

  Kalender-archief ›