Inloggen

Droogpak specialty

Droogpak specialty

Een droogpak biedt niet alleen bescherming tegen te snelle afkoeling onderwater, het is ook heel prettig en comfortabel om droog uit het water te komen: je trekt je droogpak uit en eronder draag je warme onderkleding.

Vereisten vooraf

PADI Open Water Diver, Junior Open Water Diver of een gelijkwaardig brevet, een minimum leeftijd van 12 jaar en een goede gezondheid.

Cursusinhoud

De cursus bestaat uit theorie, een zwembadduik en twee buitenwaterduiken. De theorie doe je online met de PADI Dry Suit Diver eLearning-cursus. Je leert alles over de verschillende droogpakken, kenmerken, onderpakken en veiligheidsaspecten, het duiken met een droogpak, onderhoud en reparatie. Je oefent  in het zwembad het trimmen en enkele noodprocedures. Je maakt twee droogpakduiken waarbij je een aantal oefeningen doet om het duiken met het droogpak verder onder controle te krijgen en wat te doen in noodgevallen.

Kosten

De prijs van de cursus bedraagt € 189 inclusief cursusboek.  Kosten voor de huur van een droogpak en onderpak bedragen € 40 per dag.

Wanneer

De cursus bij Qdiving is altijd een privé cursus, dat wil zeggen maximaal twee cursisten, data worden in overleg met de instructeur afgesproken. Zodra je je hebt ingeschreven voor de cursus nemen we contact met je op voor het maken van afspraken.

Schrijf je in

  Schrijf je nu in voor deze Cursus

  Je ontvangt een mail ter bevestiging
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Deel deze cursus

  Cursusactiviteiten

  Kalender-archief ›