Inloggen

Droogpak specialty

Droogpak specialty

Een droogpak biedt niet alleen bescherming tegen te snelle afkoeling onderwater, het is ook heel prettig en comfortabel om droog uit het water te komen: je trekt je droogpak uit en eronder draag je warme onderkleding. Bij de cursus is het theorieboek (de Dry Suit diver manual) inbegrepen.

Vereisten vooraf

PADI Open Water Diver, Junior Open Water Diver of een gelijkwaardig brevet, een minimum leeftijd van 12 jaar en een goede gezondheid.

Cursusinhoud

In het theoriedeel bespreken we onder andere: de verschillende droogpakken, kenmerken, onderpakken en veiligheidsaspecten, het duiken met een droogpak, onderhoud en reparatie. Je oefent een uur in het zwembad het trimmen en enkele noodprocedures. Je maakt twee droogpakduiken waarbij je een aantal oefeningen doet om het duiken met het droogpak verder onder controle te krijgen en wat te doen in noodgevallen.

Kosten

De prijs van de cursus bedraagt € 135. Er is een Engelstalige dvd beschikbaar voor € 30.
Ben je niet in het bezit van een eigen uitrusting, kijk dan voor informatie over verhuur van uitrusting op verhuur duikmateriaal. Kosten voor de huur van een droogpak en onderpak bedragen € 40 per dag.

Schrijf je in

Schrijf je nu in voor deze Cursus

Je ontvangt een mail ter bevestiging

Deel deze cursus

Cursusactiviteiten

Kalender-archief ›