Inloggen

Navigatie specialty

Navigatie specialty

Onder water je weg vinden is voor veel duikers nog een opgave en vaak is het makkelijker om je buddy of een gids te volgen. Toch is het belangrijk dat je weet waar je naar toe gaat onder water en dat je de weg terug kan bepalen. In drie navigatieduiken leer je om het kompas goed te gebruiken en er op te vertrouwen.

Vereisten vooraf

PADI Open Water Diver, Junior Open Water Diver of een gelijkwaardig brevet, een minimum leeftijd van 10 jaar en een goede gezondheid.

Cursusinhoud

In totaal maken we drie duiken. Zowel aan de oppervlakte (“dry runs”) als onder water oefenen we diverse navigatiepatronen: van eenvoudig heen en terug tot een ingewikkeld navigatiepatroon. Je leert onder water afstanden te schatten, je weg te vinden onder water met natuurlijke navigatie en kompasnavigatie en je leert technieken om duikplekken terug te vinden.

Kosten

De prijs van de cursus bedraagt € 230 inclusief het PADI Underwater Navigator manual (alleen beschikbaar in Engels), het PADI Underwater Navigator brevet, fles en flesvullingen. Ben je niet in het bezit van een eigen uitrusting, kijk dan op verhuur duikmateriaal. Voor de duur van de cursus huur je bij ons voor € 25 een complete uitrusting.

Wanneer

Kom je met een buddy, plannen we direct een cursus in, geheel naar jouw agenda. Kom je alleen, ook geen probleem, we hebben regelmatig duikers die graag de cursus doen.

Schrijf je in

  Schrijf je nu in voor deze Cursus

  Je ontvangt een mail ter bevestiging
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Deel deze cursus

  Cursusactiviteiten

  Kalender-archief ›