Inloggen

Advanced Open Water

Advanced Open Water

De PADI Advanced Open Water cursus is de vervolgcursus op de PADI Open Water Duiker cursus. Met deze cursus verbeter je jouw duikvaardigheden en maak je kennis met  de verschillende aspecten van de duiksport. Met het PADI Advanced Open Water brevet mag je overal ter wereld duiken tot een diepte van 30 meter. Ook de data voor deze cursus worden  in overleg met jou gepland en dat betekent dus een of twee duikers en een instructeur, soms samen met een divemaster.

Vereisten vooraf

  • PADI (junior) Open Water brevet (of vergelijkbaar brevet van een andere duikorganisatie)
  • een goede gezondheid en een goede conditie
  • een minimumleeftijd van 12 jaar

Cursusinhoud

Je maakt vijf adventure dives waaronder een navigatieduik, een diepe duik en een nachtduik. Er zijn verschillende mogelijkheden voor de overige 2 adventure dives: bijvoorbeeld een trimduik, fotoduik, bootduik, stroomduik of een verrijkte luchtduik. Bij elke duik hoort een stukje theorie die je thuis bestudeert.

Kosten

De prijs van de cursus bedraagt € 350. Dat is uiteraard inclusief het PADI Adventures in Diving boek, de brevettering, flessen, lucht en lood.
Ben je niet in het bezit van een eigen uitrusting, kijk dan voor informatie over verhuur van uitrusting op verhuur duikmateriaal.

Schrijf je in

Wil je meer weten over deze cursus, neem dan gerust contact met ons op of schrijf je direct in voor de cursus! We plannen dan samen met jou de cursus in.

Schrijf je nu in voor deze Cursus

Je ontvangt een mail ter bevestiging

Deel deze cursus

Cursusactiviteiten

Kalender-archief ›