Inloggen

Advanced Open Water

Advanced Open Water

De PADI Advanced Open Water cursus is de vervolgcursus op de PADI Open Water cursus en is bij Qdiving ook een privé-cursus (maximaal 2 cursisten). Met deze cursus verbeter je jouw duikvaardigheden en maak je kennis met  verschillende aspecten van het duiken. Met het PADI Advanced Open Water brevet mag je overal ter wereld duiken tot een diepte van 30 meter. De data voor voor de cursus worden in overleg met jou gepland.

Vereisten vooraf

 • PADI (junior) Open Water brevet (of vergelijkbaar brevet van een andere duikorganisatie)
 • een goede gezondheid en een goede conditie
 • een minimumleeftijd van 12 jaar

Cursusinhoud

Je maakt vijf adventure dives waaronder een navigatieduik en diepe duik. Er zijn verschillende mogelijkheden voor de overige 3 adventure dives: bijvoorbeeld een trimduik (PPB), fotoduik, bootduik of een verrijkte luchtduik. Bij elke duik hoort theorie die je thuis bestudeert uit het PADI Adventures in Diving boek.

Wanneer

De Advanced cursus bij Qdiving is altijd een privé cursus, dat wil zeggen maximaal twee cursisten, data worden in overleg met de instructeur afgesproken. Zodra je je hebt ingeschreven voor de cursus nemen we contact met je op voor het maken van afspraken.

Kosten

De prijs van de cursus bedraagt € 385. Dat is inclusief het PADI Adventures in Diving boek, de brevettering, flessen, lucht en lood. Ben je niet in het bezit van een eigen uitrusting, kijk dan voor informatie over verhuur van uitrusting op verhuur duikmateriaal.

Schrijf je in

Wil je meer weten over deze cursus, neem dan gerust contact met ons op of schrijf je direct in voor de cursus! We plannen dan samen met jou de cursus in.

  Schrijf je nu in voor deze Cursus

  Je ontvangt een mail ter bevestiging
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Deel deze cursus

  Cursusactiviteiten

  Kalender-archief ›