Inloggen

Advanced Open Water

Advanced Open Water

De PADI Advanced Open Water cursus helpt je zelfvertrouwen te vergroten en je duikvaardigheden te vergroten. Het is een prima manier om meer duikervaring op te bouwen onder de supervisie van je PADI-instructeur. Deze cursus bouwt verder op wat je geleerd hebt en ontwikkelt nieuwe mogelijkheden door de introductie van nieuwe activiteiten en manieren om plezier te hebben tijdens het duiken. Je hoeft niet ervaren te zijn om aan deze cursus te mogen beginnen, hij is ontworpen om direct na de PADI Open Water Diver cursus te doen.

Vereisten vooraf

 • PADI (junior) Open Water brevet (of vergelijkbaar brevet van een andere duikorganisatie)
 • een goede gezondheid en een goede conditie
 • een minimumleeftijd van 12 jaar

Cursusinhoud

Je maakt vijf adventure duiken, waarvan er 2 verplicht zijn: een navigatieduik en een diepe duik. Er zijn verschillende opties voor de andere 3 duiken: bijvoorbeeld trimduik (Peak Performance Buoyancy, PPB), bootduik, nachtduik, Dive Against Debris, Enriched Air Nitrox (EANx) en visherkenning.
De theorie doe je met de Advanced Open Water Diver eLearning die interactieve lessen over 13 populaire adventure-duiken.

Wanneer

De PADI Advanced Open Water cursus is is bij Qdiving een privé-cursus (maximaal 2 cursisten). Data worden in overleg met de instructeur afgesproken. Zodra je je hebt ingeschreven voor de cursus nemen we contact met je op voor het maken van afspraken.

Kosten

De prijs van de cursus bedraagt € 385 (exclusief gebruik van duikmateriaal, kijk dan voor informatie over verhuur van uitrusting op verhuur duikmateriaal.

Schrijf je in

Wil je meer weten over deze cursus, neem dan gerust contact met ons op of schrijf je direct in voor de cursus! We plannen dan samen met jou de cursus in.

  Schrijf je nu in voor deze Cursus

  Je ontvangt een mail ter bevestiging
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Deel deze cursus

  Cursusactiviteiten

  Kalender-archief ›