Inloggen

Duiken & Yoga 19 september 2015

1 augustus 2015

Duiken & Yoga 19 september 2015

Workshop Duiken & Yoga: Bindi meets Qdiving

Altijd al willen duiken? Dan is dit een unieke kans! De gerenommeerde Yogaschool Bindi organiseert samen met duikschool Qdiving een bijzondere workshop.
Door de combinatie van yoga en duiken, wordt de ervaring van duiken nog intenser, doordat je door yoga leert invloed te hebben op je lichaam, geest en adem onder water. Yoga leert je in het nu te zijn en eventuele stressreacties onder controle te krijgen door ademtechnieken en een meditatieve geest. Precies wat je nodig hebt onder water. Verder zul je ervaren dat yoga en duiken veel overeenkomsten hebben door je steeds in het nu te laten zijn. Ervaar dat geweldige gevoel van gewichtloosheid onder water! In een heerlijke omgeving krijg je in groepjes van 3 eerst een yogales van een uur. Vervolgens ga je na wat duiktheorie het zoutwater zwembad in met de instructeur voor de introduik.

Datum

Zaterdag 19 september 2015

Tijd

Tussen 10.00 en 18.00 uur, telkens in groepjes van 3 eerst een uur yoga en daarna 1,5 uur duikinstructie. Geef dus een voorkeurstijd op! Maximaal 15 deelnemers.

Kosten

€ 50, inclusief gebruik materialen

Locatie

Qdiving, Hogeweg 234, Amersfoort

duiken & yoga

duiken & yoga

Deel dit artikel