Inloggen

EFR – primary and secondary care

Lessen

Kennistoets EFR - primaire zorg

Dit is de kennistoets EFR primaire zorg  die je kan maken na het bestuderen van het hoofdstuk één (primaire zorg) van het EFR boek primary en secondaire care. De toets bestaat uit 20 open vragen en multiple-choice, op sommige vragen zijn meerdere antwoorden mogelijk (multiple responsvraag). Eventuele onduidelijkheden over de theorie en gemiste vragen worden besproken in de EFR-training. Succes met het maken van de toets.an de toets.

Kennistoets EFR - secundaire zorg

Dit is de kennistoets EFR secundaire zorg  die je kan maken na het bestuderen van het hoofdstuk één (secundaire zorg) van het EFR boek primary en secondaire care. De toets bestaat uit 6 open vragen. Eventuele onduidelijkheden over de theorie en gemiste vragen worden besproken in de EFR-training. Succes met het maken van de toets.

Kennistoets reanimatie en AED

Dit is de kennistoets reanimatie en AED die je kan maken na het bestuderen van het hoofdstuk één van het EFR boek CPR en AED. De toets bestaat uit 30 open vragen en multiple-choice, op sommige vragen zijn meerdere antwoorden mogelijk (multiple responsvraag). Eventuele onduidelijkheden over de theorie en gemiste vragen worden besproken in de training. Succes met het maken van de toets.