Inloggen

Zeumeren weer een keer

20 August 2022 - Zeumeren

We gaan (nog een keer) een avond/nachtduik maken in Zeumeren. Een (goedwerkende) lamp is noodzakelijk. De duikstek is eenvoudig. Dus een eerste nachtduik is zeer goed te doen, geef dit wel aan zodat we je kunnen koppelen aan een ervaren duiker. De duik zal niet via de in de duikersgids beschreven route zijn (info verder wel van toepassing) maar zal via de waterski zelf lopen, aangezien we dan direct op een mooi en gevarieerd gebied duiken. Het zicht valt niet te voorspellen maar dit jaar boven verwachting, de laatste nachtduik hier (18-9) was erg mooi. De instap is niet moeilijk, je loopt via het strandje het water in wat geleidelijk dieper wordt. Opgave voor 18 augustus 2022, dit in verband met het aanvragen van een vergunning. (voor en achternaam nodig). Kosten, indien niet in het bezit van de Leisurelands parkeerpas, €6,- voor het parkeren.

Waar

Recreatiegebied Zeumeren (aan de rand van de Veluwe, op 15 minuten van Amersfoort bij het dorp Voorthuizen) Op de snelweg A1 neem je de afslag Voorthuizen (afslag 16) en vervolgens rij je richting Voorthuizen. Na het viaduct direct eerste weg rechts en vervolgens kun je de borden Zeumeren volgen.
Adres: Stroetweg 9, Voorthuizen. Volg op het einde van de route de bebording. Op het terrein de borden waterski volgen. En dan in de buurt van het hek (welke het pad naar de waterski afsluit) parkeren.

Wanneer

Zaterdag 20 augustus, verzamelen vanaf 21:00, direct setjes opbouwen ivm het nog aanwezige daglicht. Rond 21:30 het water in.

Deelnemers

Niels, Leroy, Jojanneke
Robin, JP

    Schrijf je nu in voor deze activiteit

    Je ontvangt een mail ter bevestiging
    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Deel deze activiteit