Inloggen

Presentatie onderwaterfotografie

08 March 2024 - Qdiving duikschool

Even voortellen

Onderwaterfotograaf René Weterings is van 2018 t/m 2022 maar liefst vijf keer Nederlands Kampioen Onderwaterfotografie geworden. Verder werd hij in 2015 Belgisch Kampioen Onderwaterfotografie en in 2019 won hij in Tenerife zilver met zijn foto van een groene zeeschildpad in de categorie ‘groothoek’ op het CMAS Wereld Kampioenschap Onderwaterfotografie. In 2022 won hij goud bij de Groene Camera in de categorie ‘Abstract’.
Duiken en fotograferen zijn duidelijk zijn passie, zijn opgedane kennis deelt hij graag met andere enthousiastelingen, van beginners tot gevorderden. Met die insteek hoopt hij zelf ook altijd bij te leren in het vastleggen van de prachtige onderwaterwereld.
René schrijft verhalen over zijn belevenissen onderwater die o.a. te vinden zijn op de site van DuikeninBeeld, het NOB magazine Onderwatersport en op zijn eigen social media. In 2022 werd hij ambassadeur voor Sea&Sea.

Presentatie

Tijdens zijn presentatie neemt René je mee in zijn manier van fotograferen en hoe dat in de loop van de jaren is gegroeid. Hij vertelt in detail hoe de getoonde foto’s gemaakt worden en hoe je daar zelf mee aan de slag kan gaan. Er is veel ruimte voor interactie, dus als je vragen hebt aan René, stel ze gerust.

Kosten

Toegang alleen voor leden. Er zijn geen kosten verboden aan deelname, vanwege logistiek bijtijds inschrijven.

Wanneer en waar

Vrijdag 8 maart, 19:30 – 21:30 uur.
Qdiving duiksch00l

Deelnemers die zich hebben ingeschreven

Alice, Aad
Niels, André
Joëlle, Desiree
Arend, Henri
Maartje

    Schrijf je nu in voor deze activiteit

    Je ontvangt een mail ter bevestiging
    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

     

    Deel deze activiteit