Inloggen

Nature Talks Photo Festival

10 November 2018 - Reehorst, Ede

Wil je een dag of zelfs een héél weekend volledig ondergedompeld worden in de wereld van natuurfotografie? Je laten inspireren door méér dan 45 topfotografen uit binnen- en buitenland? Sta je open voor nieuwe inzichten en wil je graag leren? Wil je op de hoogte worden gebracht over de nieuwste ontwikkelingen en snufjes op het gebied van fotografie?

Dan mag je het jaarlijks terugkerende Nature Talks Photo Festival beslist niet missen! Na het doorslaand succes van afgelopen jaar met meer dan 2500 bezoekers organiseert Nature Talks op 10 en 11 november al weer de 3de editie van dit fantastische natuurfotografie festival in de ReeHorst in Ede.

Naast het hoofdprogramma, met een scala aan topfotografen,  biedt Nature Talks tevens een prachtig basisprogramma met lezingen van Nederlandse fotografen, een filmprogramma, portfolio reviews, een fotobeurs van meer dan 2.000m2, productdemonstraties, een expositieruimte met o.a. de winnaars en finalisten van de Nature Photographer of the Year competitie, het fotografencafé, het fotografendiner, en masterclasses. Een bomvol programma voor een inspirerend dagje of weekend uit.

Wanneer en waar?

Zaterdag en zondag 10 en 11 november 2019 van 9:00 tot 17:00.
Reehorst, Ede

Wat is er allemaal te doen?

Lees meer

Deel deze activiteit