Inloggen

In de boot genomen

18 August 2021 - Scuba Academie

Bootduik Vinkeveen

We gaan weer met Scuba Academie een bootduik  maken op de Vinkeveense Plassen. Duiken in helder water, in alle rust, buiten de drukte van Zandeiland 4, naar een van de andere eilanden. Genieten van de schitterende veenwanden en wrakken bij de noordelijke zandeilanden van de Vinkeveense Plassen. De bootduik is een adventureduik en telt mee voor het PADI Advanced brevet. Er is een winkel met vulstation met perslucht, Nitrox 32, Trimix en Argon. Douches, toiletten en kleedruimte zijn aanwezig in de jachthaven. Vanwege COVID-19 met een aangepast en door de Gemeente De Ronde Venen goedgekeurd protocol. NB Uiterlijk 11 augustus opgeven, zodat Scuba-Academie eventuele vrije plaatsen kan verhuren.

Kosten

€ 15,00 waarvan de Duikvereniging van Qdiving € 7,50 voor haar rekening neemt. NB Na inschrijving krijg je een betaallink.

Wanneer

Woensdag 18 augustus, verzamelen om uiterlijk 19:00 uur in Vinkeveen, boot vertrekt om 19:30.

Waar

Scuba-Academie Vinkeveen, Achterbos 22b 3645 CD Vinkeveen, T: 0297 – 212285.

COVID

Het gaat nu wel snel met versoepelingen, maar we volgen natuurlijk nog steeds de richtlijnen. Graag de checklist van DAN invullen en meenemen, als je klachten hebt blijf je thuis (sowieso niet handig om dan te gaan duiken). Neem eventueel bewijs mee van vaccinatie i.p.v. DAN-verklaring.

Deelnemers (maximaal 16 duikers)

Bram, Alice & Joëlle
Hans, Eva, Sarah
Jan-Paul, Robin
Stefan & Monique
Daan & Kevin

    Schrijf je nu in voor deze activiteit

    Je ontvangt een mail ter bevestiging
    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Deel deze activiteit