Inloggen

Huh? Weer de ms Theo?

27 August 2022 - ms Theo

bootduik ms Theo

bootduik ms Theo

Helaas, de Tertius staat in de verkoop of is reeds verkocht… onze geplande duikdag in juni komt dus helaas te vervallen. De eigenaars, Ruud en Ellen, hebben een nieuwe boot, de MS Bull, gekocht om te gaan varen met groepen tot maximaal 12 personen. Voor onze vereniging is dit maximale aantal helaas te klein voor onze jaarlijkse Grevelingen trip. We hebben naarstig gezocht naar een goed alternatief: zoals andere schepen, kantduiken, groep opsplitsen, etc. We hechten er als bestuur aan om de jaarlijkse duikdag met elkaar door te brengen en liefst op een boot. Daarom hebben we besloten om terug te keren naar een voor de meeste van ons vertrouwde omgeving, namelijk de MS Theo. De bootduik is een adventureduik en telt mee voor het PADI Advanced brevet.
Let op: het is verplicht om een Surface Marker Buoy (SMB of decoboei) bij je te hebben om een veilige opstijging te kunnen maken.

Duiklocatie

We kiezen in overleg met de kapitein twee duiklocaties die zonder boot niet of lastig bereikbaar zijn. We duiken bij Ouddorp, de Val, Preekhil, Dreischor en het verlengde van de Muur. Het zijn mooie duiken, die nooit gaan vervelen.

Faciliteiten

 • compressor voor het vullen van je fles
 • toilet en omkleedruimten
 • voldoende zitruimte
 • keuken: warme en koude dranken, soep, tosti, hamburger, uitsmijter, etc.
 • ruime parkeergelegenheid in de haven.
 • let op: aan boord kan je niet pinnen!

Kosten

De kosten voor de bootduiken bedragen € 20 voor leden, € 35 voor niet-leden en € 10 voor niet-duikers.

Wanneer

Zaterdag 27 augustus 2022. We vertrekken om precies 09.00 uur vanaf de haven van Den Osse. De verwachte aankomsttijd in de haven is rond 17:00 uur.

Waar

Klik hier voor een routebeschrijving.
Rijkswaterstaat voert vanaf vrijdag 26 augustus 2022 21.30 tot maandag 29 augustus 05.00 uur werkzaamheden uit aan de Haringvlietbrug. Zie voor omleiding Rijkswaterstaat.

Inschrijven

Inschrijven via onderstaand formulier. Je ontvangt na inschrijving een voorlopige bevestiging van je deelname, die wordt definitief als we de betaling hebben ontvangen. Betalen kan door middel van overboeking op IBAN-nummer NL80TRIO0197832911 ten name van De Duikvereniging.

Deelnemers

André, Antoine
Asjer & Bram
Alice & Joëlle
Daan & Kevin
Robin & Lia
Jan-Paul, Jorrit
Henk-Jan, Sanne

  Schrijf je nu in voor deze activiteit

  Je ontvangt een mail ter bevestiging
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Deel deze activiteit