Inloggen

Finkick – het vervolg

22 June 2019 - Diveworld


Finkick

We gaan verder met de finkick specialty. Voor deze specialty zijn twee buitenwaterduiken verplicht. Diveworld is een prima plek om die duiken gecontroleerd te maken, met een aangename temperatuur (21 à 23 graden) en uiteraard goed zicht……We hebben vier professionals op vier cursisten, dus een luxe. We gaan ditmaal jullie verrichtingen ook vastleggen op film, die we na de eerste duik op de laptop samen gaan bekijken.

Kosten

We maken twee duiken, dat betekent  € 10 per persoon.

Wanneer

Zaterdag 22 juni om 10:00.

Waar

Colosseum 72, 7521 PT Enschede.
Vlakbij de Grolsch Veste van FC Twente ligt het GO-Planet amusumenten park waar DiveWorld sinds het begin deel van uitmaakt. Het GO-planet park is gemakkelijk te vinden door vanaf de A35 richting Enschede de bordjes STADION te volgen. Door deze borden te volgen kom je automatisch uit bij het GO-Planet park. Ze zijn gesitueerd aan de achterkant van dit park en zijn duidelijk herkenbaar aan de grote blauwe toren. Je neemt gewoon de lift naar de tweede etage, daar kun je ook eventueel een transportwagen ophalen om je duikspullen mee naar de de tweede etage te vervoeren.
Er gelden een aantal huisregels in Diveworld waaraan iedere duiker zich dient te houden.

Deelnemers

Voor de logistiek en planning is belangrijk dat je laat weten of je deelneemt aan deze activiteit. Geef je op tijd op, zodat wij voldoende plaatsen kunnen reserveren.

André, Asjer, Bram & Henk
Remko & Ruud
Alice & Liselotte

    Schrijf je nu in voor deze activiteit

    Je ontvangt een mail ter bevestiging
    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Deel deze activiteit