Inloggen

De duiktoren in

29 December 2022 - Diveworld


Diveworld

We gaan weer duiken in de duiktoren van Diveworld in water van 21 à 23 graden. De 10 meter diepe toren is uitermate geschikt voor het bijhouden van vaardigheden, het uitproberen van uitrusting of simpelweg voor het plezier van het duiken. Je kan oefenen op twee plateau’s  5 meter en 10 meter. Er gelden een aantal huisregels in Diveworld waaraan iedere duiker zich dient te houden.

Kosten

Een enkele duik (met eigen uitrusting) € 15; tweede duik € 10. Voor duikers die gebruik van een dubbelset groter dan 2X7 en langer duiken dan anderhalf uur geldt een hoger duiktarief van € 21 per duik. De Duikvereniging van Qdiving betaalt 50% mee aan de entree.

Wanneer

Donderdag 29 december om 13:00.

Waar

Colosseum 72, 7521 PT Enschede.
Vlakbij de Grolsch Veste van FC Twente ligt het GO-Planet amusumenten park waar DiveWorld sinds het begin deel van uitmaakt. Het GO-planet park is gemakkelijk te vinden door vanaf de A35 richting Enschede de bordjes STADION te volgen. Door deze borden te volgen kom je automatisch uit bij het GO-Planet park. Ze zijn gesitueerd aan de achterkant van dit park en zijn duidelijk herkenbaar aan de grote blauwe toren. Je neemt gewoon de lift naar de tweede etage, daar kun je ook eventueel een transportwagen ophalen om je duikspullen mee naar de de tweede etage te vervoeren.

Deelnemers

Voor de logistiek en planning is belangrijk dat je laat weten of je deelneemt aan deze activiteit; uiterlijk 10 december opgeven.

Niels, Leroy
John, Jojanneke
Joëlle & Alice
Daan & Kevin
André & Gijsbert
Jan

    Schrijf je nu in voor deze activiteit

    Je ontvangt een mail ter bevestiging
    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Deel deze activiteit