Inloggen

Sportstars 2014

16 september 2014

Sportstars 2014

Op zaterdag 20 september tussen 12:00 en 16:30 uur staat winkelcentrum Emiclaer in het teken van sport. Hierbij worden diverse sportactiviteiten bij de inwoners van Amersfoort onder de aandacht gebracht met workshops, clinics en demonstraties in het centrum en op de vijver van Emiclaer.

Gedurende de dag kunnen bezoekers onder andere kennismaken met diverse sportverenigingen uit Amersfoort. Onder andere kan men kennismaken met (3!) duikverenigingen, je kan je opgeven voor een clinic kitesurfing, er is een schietkooi voor de softbal en handbal waar je kan oefenen. Daarnaast komen er optredens van dansscholen op het grote podium. Je kan tennissen, hockeyen en er zal vast nog meer te doen zijn.

Wij staan er ook met een kraam, naast Thalassa en Aquaholic, de laatste staan er met een tank waar mensen een proefduik kunnen doen.

Naast het promoten van de duiksport, onze duikschool en duikvereniging, zullen we ook aandacht besteden aan de duikkeuringen die we verrichten.

We hopen op de nodige support van onze leden & (ex)cursisten om winkelend Amersfoort duidelijk te maken waar Qdiving zich in onderscheidt.

Wij hebben kraam 18 en en hebben Duikteam Thalassa(15) en de Fight and Power Academy (16) als buren ….

Bezoekers aan onze kraam maken kans op een gratis duikkeuring en een gratis proefduik.

 

Deel dit artikel