Inloggen

Duiken en yoga

21 augustus 2016

Duiken en yoga

Workshop duiken & yoga

(Tekst Jasper Drent)
Wat hebben yoga en duiken met elkaar te maken? Meer dan je misschien op het eerste gezicht zou zeggen. Bewust aanwezig zijn, ontspanning, adem, in het hier en nu zijn: aspecten die zowel onder als boven water van belang zijn. Duiken is voor yogi’s zeer interessant omdat je de adem heel duidelijk hoort. In de driedimensionale wereld onder water ervaar je de samenhang tussen adem, beweging en ontspanning.
In samenwerking met de yogapraktijk Het Geheel organiseert Qdiving een introductieworkshop met veel persoonlijk aandacht in een mooie omgeving. In groepjes van drie personen doen we eerst een uur yoga en na een korte uitleg van de duiktheorie ga je onder begeleiding van een PADI duikinstructeur het zoutwaterzwembad in voor een introductieduik. 

Datum en tijd

Zondag 2 oktober 2016, vanaf 10:00 uur.

Tijd

Tussen 10.00 en 18.00 uur, telkens in groepjes van 3 eerst een uur yoga en daarna 1,5 uur duikinstructie. Geef dus een voorkeurstijd op! Maximaal 15 deelnemers.

Kosten

€ 50, inclusief gebruik materialen. Voor de Qdiving duikers is het mogelijk een uur yoga te doen voor  € 15 en bij voldoende belangstelling kunnen we aansluitend een duik plannen in het buitenwater.

Locatie

Qdiving, Hogeweg 234, Amersfoort.

Inschrijven

    Schrijf je nu in voor deze activiteit

    Je ontvangt een mail ter bevestiging
    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    of via Jasper Drent, yogapraktijk Het Geheel, 06-17602319

    Deel dit artikel