Inloggen

Duiken en eten

25 mei 2015

Duiken en eten

Altijd al willen duiken en houd je van lekker eten? Boek een weekendje Amersfoort en maak kennis met duiken met perslucht bij dé duikschool van Amersfoort en omstreken Qdiving.

Qdiving is een duikschool waar persoonlijke aandacht, veiligheid en respect voor het milieu centraal staan.

De duikschool ligt verscholen tegenover het prachtige wandelgebied Bloeidaal en beschikt over een eigen zwembad en een sfeervol leslokaal in een voormalige koeienstal. Onder het genot een een kopje koffie of thee met taart krijg je in een relaxte omgeving de basistheorie van duiken uitgelegd. Vervolgens kun je kiezen voor een introductieduik met lunch of een compleet weekendarrangement waarin je je bijvoorbeeld vast voorbereid op een duikcursus in het buitenland of een start maakt om je duikbrevet te gaan halen. De echte waterratten adviseren wij om te overnachten in het bijzondere Bed and Breakfast Vita Nova, een unieke overnachtingsplek, want de kamers zijn gesitueerd in het voormalige vrachtruim van Vita Nova, een stoere vrachtvaarder uit 1940 of houd je het na het duiken liever droog dan is Hotel de Tabaksplant een mooie uitvalsbasis om Amersfoort verder te verkennen.

Kinderen zijn welkom vanaf 10 jaar. Ons eten is biologisch en vegetarisch. Prijzen vanaf €50.- per persoon voor een introductieduik met lunch.

Maak snel een afspraak mail of bel of 06-52451216

QDarrangement

Deel dit artikel