Inloggen

Verjaardagsfeestje voor kids

Verjaardagsfeestje voor kids

Voor kinderen vanaf 8 jaar verzorgen een kinderfeestje op maat, voor de allerkleinsten een echte duik tot 2 meter, voor kinderen vanaf 10 jaar naar maximaal 3 meter. Vier je verjaardag door een duikfeestje te geven en een uur lang onder water spelletjes te doen en daarna lekker vrij zwemmen in een mooi zwembad.

Vereisten vooraf

Minimum leeftijd 8 jaar en in bezit van minimaal één zwemdiploma.

Wat gaan we doen

Je wordt ontvangen in het Sportcafé aan een feestelijk versierde tafel met limonade. We beginnen met een korte uitleg en dan gaan de kinderen, onder toezicht van PADI duikinstructeurs, zwemmen en spelen met persluchtuitrusting aan. Wij doen spelletjes zoals onderwater frisbieën, raket gooien en met een bal spelen.  Daarna is er het vrij zwemmen voor de kinderen in het recreatie bad. Dit bad heeft een stroomversnelling, whirlpool, grote glijbaan en rondom het bad staan overal zitjes. Op zondag is ook het 25 meter bad open vanaf 13:00 uur.

Eten en drinken

Je mag zelf bepalen hoe laat de kinderen willen gaan eten. Dit gaat in overleg met degene die in het Sportcafé werkt. Je kunt op de zwemzaal eten (dan zorgen wij voor een gereserveerde tafel), maar je kunt ook besluiten dat je na het zwemmen in het Sportcafé gaat eten. Daar staat dan een versierde en gedekte tafel voor je klaar met onbeperkt limonade en een raket- of perenijsje en een “kidsbox”: een doosje met patat, saus en een snack.

Bubblemakerfeestje

Je kunt al een feestje geven met één vriendje of vriendinnetje. Kosten bedragen € 45 per kind, er is geen minimum aantal kinderen vereist.
Bubblemaker feestje Joris
Bubblemaker feestje Ryan

Waar en wanneer

Zaterdag- en zondagmiddag vanaf 12:30 uur.
Sportboulevard De Engh
Dalweg 181                                              
3762 AW  Soest

Schrijf je in

Wil je meer weten over deze cursus, neem dan gerust contact met ons op of schrijf je direct in. We plannen samen met jou het feestje in.

Schrijf je nu in voor deze Cursus

Je ontvangt een mail ter bevestiging

Deel deze cursus

Cursusactiviteiten

Kalender-archief ›