Inloggen

Skin Diver

Skin Diver

Snorkelen is één van de leukste bezigheden tijdens een zon-, zee- en strandvakantie. Je hebt er maar weinig uitrusting voor nodig en in bijna alle (sub)tropische wateren is wel wat interessants te zien. Wil je meer uit het snorkelen halen en iets over snorkeltechnieken leren, volg dan de PADI Skin Diver Cursus.

Vereisten vooraf

Minimumleeftijd 10 jaar en aantoonbare zwemvaardigheid.

Cursusinhoud

We beginnen met een stukje theorie, waarna we het water in gaan om een aantal vaardigheden te leren.  In de PADI Skin Diver cursus leer je onder andere alles over drijfvermogen, je leert een goede vintechniek, we oefenen het zwemmen aan de oppervlakte, het leegblazen van de snorkel (klaren) en het maken van oppervlakteduiken. De PADI Skin Diver-cursus kent geen verplicht lesmateriaal.

Waar en wanneer

We maken van mei tot oktober gebruik van ons eigen verwarmde trainingszwembad (26 graden). De cursus wordt gegeven op afspraak. Van november tot april maken we gebruik van het zwembad in Soest: Sportboulevard De Engh, Dalweg 181.

Kosten

De prijs van de cursus bedraagt € 69.

Schrijf je in

Wil je meer weten over deze cursus, neem dan gerust contact met ons op of schrijf je direct in voor de cursus! We plannen dan samen met jou de cursus in.

    Schrijf je nu in voor deze Cursus

    Je ontvangt een mail ter bevestiging

    Deel deze cursus

    Cursusactiviteiten

    Kalender-archief ›