Inloggen

Fotografie specialty

Fotografie specialty

Foto (spotted cleaner shrimp op Bonaire): Jan-Paul Honders

Je leert de theorie en vaardigheden  die nodig zijn om mooie foto’s met een digitale camera onder water te maken. De cursus is vooral bedoeld voor degenen die de grondbeginselen van digitale onderwaterfotografie willen leren of willen opfrissen. Deelnemers die de vaardigheden met succes afronden krijgen het PADI Digital Underwater Photographer Specialty-brevet. Er zijn twee verschillende “niveaus”: niveau 1 en niveau 2. Het is niet verplicht is om eerst niveau 1 te volgen, alvorens je kunt beginnen met niveau 2. Niveau 1 fotografie is gericht op duikers die alleen een camera willen gebruiken, dus zonder externe lichtbron.

Vereisten vooraf

PADI Open Water Diver, Junior Open Water Diver of een gelijkwaardig brevet, een minimum leeftijd van 10 jaar en een goede gezondheid.

Cursusinhoud

De cursus bestaat uit twee dagen: dag 1 doen we  theorie en een zwembadduik en op dag 2 een buitenwaterduik. In de theorie wordt de basis van fotograferen behandeld, zoals instellingen van de camera, diafragma, sluitertijd, compositie en witbalans. Tijdens de praktijkdag wordt dieper ingegaan op het fotograferen onder water en breng je het geleerde in de praktijk.

Kosten

De prijs van de cursus bedraagt € 125.

Schrijf je in

    Schrijf je nu in voor deze Cursus

    Je ontvangt een mail ter bevestiging

    Deel deze cursus

    Cursusactiviteiten

    Kalender-archief ›