Inloggen

Zoeken en Bergen

16 June 2018 - de Beldert

Zoeken en Bergen

De divemasters gaan oefenen met Zoeken en Bergen (Search & Recovery). In deze specialty leer je hoe je zo efficiënt mogelijk voorwerpen onder water vindt en hoe je ze naar de oppervlakte brengt. Klein, groot, er is een manier om ze omhoog te brengen. Vind verloren voorwerpen terug en breng ze naar de oppervlakte. Niet alleen zijn deze vaardigheden leuk om te doen, ze zijn ook zeer praktisch en bruikbaar in het geval je iets in het water kwijt raakt.
Voor de leden is er een clubduik, en als je interesse hebt, is er de optie om je op te geven voor de specialty, die we dan gaan plannen.

Waar

De Beldert, omdat we daar alle ruimte hebben om te oefenen, bovendien een leuke duikplek, waar je, als je geluk hebt, ook genoeg onderwaterleven tegen kan komen en zeer geschikt is om vaardigheden op te frissen of om te starten met een vervolgopleiding. Ook gewoon leuk om een relaxte duik te maken (vanaf de nieuwe steiger) en het leuke parcours onderwater te volgen.  Sluit je dus aan voor een ontspannen duik met je vereniging.

Wanneer

Zaterdag 16 juni, 12:00 uur op locatie.

Waar

Klik hier voor meer info over de duikstek.

steiger bij de Beldert

steiger bij de Beldert

Deelnemers die zich hebben ingeschreven

André, Bram
Antoine & Sanne
Carel

    Schrijf je nu in voor deze activiteit

    Je ontvangt een mail ter bevestiging
    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Deel deze activiteit