Inloggen

Zeumeren

02 October 2021 - Zeumeren

We gaan een avond/nachtduik maken in Zeumeren. Een (goedwerkende) lamp is noodzakelijk. De duikstek is eenvoudig. Dus een eerste nachtduik is zeer goed te doen, geef dit wel aan zodat we je kunnen koppelen aan een ervaren duiker. De duik zal niet via de in de duikersgids beschreven route zijn (info verder wel van toepassing) maar zal via de waterski zelf lopen, aangezien we dan direct op een mooi en gevarieerd gebied duiken. Het zicht valt niet te voorspellen maar dit jaar boven verwachting, de laatste nachtduik hier (18-9) was erg mooi. De instap is niet moeilijk, je loopt via het strandje het water in wat geleidelijk dieper wordt. Opgave graag voor donderdag 30-9 12:00, dit in verband met het aanvragen van een vergunning. (voor en achternaam nodig). Kosten, indien niet in het bezit van de Leisurelands parkeerpas, €6,- voor het parkeren.

Waar

Recreatiegebied Zeumeren (aan de rand van de Veluwe, op 15 minuten van Amersfoort bij het dorp Voorthuizen) Op de snelweg A1 neem je de afslag Voorthuizen (afslag 16) en vervolgens rij je richting Voorthuizen. Na het viaduct direct eerste weg rechts en vervolgens kun je de borden Zeumeren volgen.
Adres: Stroetweg 9, Voorthuizen. Volg op het einde van de route de bebording. Op het terrein de borden waterski volgen. En dan in de buurt van het hek (welke het pad naar de waterski afsluit) parkeren.

Wanneer

Zaterdag 2 oktober, verzamelen vanaf 19:00, opbouwen sets ivm het nog aanwezige daglicht. Rond 19:45 het water in.

Deelnemers

Niels
Alice & Gijsbert
Daan, Robin, Aad

    Schrijf je nu in voor deze activiteit

    Je ontvangt een mail ter bevestiging
    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Deel deze activiteit