Inloggen

The Ultimate Diving Experience (Todi)

30 December 2016 - TODI

The Ultimate Diving Experience (Todi)

Vrijdag 30 december gaan we duiken TODI: indoor duiken in België met tweeduizend tropische vissen. TODI is oktober 2016 geopend en is één van de grootste subtropische indoor duikcentra in Europa. Er zijn grotten, een mijngang, autowrakken en een onderwatercafé.
Eerst kom je in de kleedkamers. Je trekt je zwemkleding aan en laat andere spullen achter in een locker die je kunt openen en afsluiten met een polsbandje. Dan ga je, met je duikmateriaal, op blote voeten met de trap of lift naar de vierde verdieping, richting duikbassin of instructiebad. Door het voetbad, onder de douche en dan je materiaal ontsmetten. Dat doe je door het onder te dompelen in de wasbak en grondig na te spoelen in de spoelbak of onder de douche. Gehuurd materiaal kun je afhalen in de verhuurzone. Omdat de binnenkant van een trimvest nooit helemaal ontsmet kan worden, kan je alleen met trimvesten van TODI duiken. Dat is nodig om infecties te vermijden, eventuele ziektes buiten te houden en om de biologische filterinstallatie zo weinig mogelijk te belasten. Ook een duikfles en lood krijg je van TODI. Voor je met je volledige duikuitrusting het water ingaat, moet je nog eens de douche te passeren. Voor de ontwaseming van je duikmasker gebruik je biologisch afbreekbare producten ook van TODI.
Na de duik plaats je fles, lood, trimvest en alle eventueel gehuurde materiaal terug waar je het gevonden hebt. Daarna kleed je je weer om in de kleedkamers en deponeer je het polsbandje in de daartoe voorziene bus. Als je langer dan 2 uur in de “Experience Zone” blijft betaal je € 10 per begonnen kwartier.

Huisregels

Een vereiste voor de toegang dat je een duikbrevet kunt tonen en een verzekeringsbewijs hebt. Als je (nog) geen verzekering hebt, dan kun je ter plekke voor € 5 een verzekering voor één dag afsluiten. Je moet bevestigen of je medisch geschikt bent om te duiken. Er gelden een aantal huisregels waaraan iedere duiker zich dient te houden. Je kunt die hier nalezen.

Kosten

Dalperiode € 30, piekperiode € 37.

Wanneer

Vrijdag 30 december verzamelen om 12:00, 13:00 – 15:00 uur duiken.

Waar

be-MINE 1
3582 Beringen
België
BTW BE 0808.056.025
Bekijk op Google Maps
Kijk een video op YouTube voor een impressie

Deelnemers

Voor de logistiek en planning is belangrijk dat je laat weten of je deelneemt aan deze activiteit. Geef je op tijd op, zodat wij voldoende plaatsen kunnen reserveren. Om van plaats verzekerd te zijn moet een gedeelte van de ticket vooraf betaald worden (€ 6,00 p.p.). Deze € 6,00 betaalt de Duikvereniging voor jou!

Bram, Anne
Asjer & Lianne
Arend, Antoine, Rutger
Dirk & Daphne
Alice & Joëlle
Coen & Liselotte

    Schrijf je nu in voor deze activiteit

    Je ontvangt een mail ter bevestiging
    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Deel deze activiteit