Inloggen

Oudjaarsduik 2014

27 December 2014 - Zeumerseweg 5a Voorthuizen

De Oudjaarsduik is een jaarlijks terugkerend evenement. Elke winter duiken honderden dappere mensen in alleen een T-shirt en broek het koude water van Zeumeren in. De duik wordt georganiseerd om de projecten van World Servants Voorthuizen te steunen. Qdiving is ook dit jaar weer aanwezig om te waken over de honderden deelnemers. Meestal ligt de temperatuur van het water rond de 4 graden, maar in 2010 lag er circa 5cm ijs op het water, er was een groot wak gemaakt en de Qdiving duikers hebben brokken ijs weggehaald die nog in het water dreven, zodat de mensen niet in de problemen konden komen door losdrijvend ijs. Kijk hier video.

Deelnemers en stafleden van World Servants Voorthuizen gaan elk jaar naar ontwikkelingslanden om daar te helpen met verschillende projecten

 Waar

Recreatiegebied Zeumeren (aan de rand van de Veluwe, op 15 minuten van Amersfoort bij het dorp Voorthuizen) Op de snelweg A1 neem je de afslag Voorthuizen (afslag 16) en vervolgens rij je richting Voorthuizen. Na het viaduct direct eerste weg rechts en vervolgens kun je de borden Zeumeren volgen.
Adres: Zeumerseweg 5a te Voorthuizen.

Wanneer

Zaterdag 27 december, we vertrekken om 13:00 uit Amersfoort richting Voorthuizen en verzamelen ter plekke rond 13:30 uur. We moeten uiterlijk om 14:30 uur in het water liggen, want het startschot wordt om 14:45 gegeven.. Na afloop kunnen de diehards een duik maken in deze recreatieplas, die maximaal 60 meter (!) diep is.

Inschrijven

Inschrijven is noodzakelijk voor de planning en logistiek. Klik hier om je in te schrijven.
Vragen? Bel of mail ons even. Contactpersoon van World Servants is Gijs Luigjes, 06-47544708

Deelnemers

Bram, Henk & Asjer

    Schrijf je nu in voor deze activiteit

    Je ontvangt een mail ter bevestiging
    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Deel deze activiteit