Inloggen

Bootduik VV

14 September 2022 - Scuba Academie

Bootduik Vinkeveen

Nogmaals een nacht/bootduik met Scuba Academie op de Vinkeveense Plassen. Duiken in helder water, in alle rust, buiten de drukte van Zandeiland 4, naar een van de andere eilanden. Genieten van de schitterende veenwanden en wrakken bij de noordelijke zandeilanden van de Vinkeveense Plassen. De nachtduik is een adventure dive en kan meegeteld worden voor het advanced brevet. Als je de nachtduikspecialty wil doen, vermeld dat dan in je aanmeldingsmail. Voor degene die bezig zijn met hun advanced cursus is het vereist om het hoofdstuk “Nachtduiken” in het PADI Adventures in Diving boek te lezen en de bijbehorende vragen (online) te maken. Een duiklamp is verplicht, een back-up lamp wordt sterk aanbevolen.

Kosten

€ 17,50 waarvan de Duikvereniging van Qdiving € 7,50 voor haar rekening neemt. NB Na inschrijving krijg je een betaallink toegestuurd. Graag zsm opgeven om te zien of er voldoende animo is.

Wanneer

Woensdag 14 september, verzamelen om uiterlijk 18:30 uur in Vinkeveen, boot vertrekt om 19:30.

Waar

Scuba-Academie Vinkeveen, Achterbos 22b 3645 CD Vinkeveen, T: 0297 – 212285.
Er is een winkel met vulstation met o.a. perslucht en Nitrox. Douches, toiletten en kleedruimte zijn aanwezig in de jachthaven.

Deelnemers (maximaal 16 duikers)

Minimaal 8 personen, maximaal 12. Als er meer inschrijvingen kan een 2e boot ingezet worden, maar om die te laten varen is minimum aantal van 14 personen vereist.

Alice, Antoine
Robin, Mariska
Daan & Kevin
Bram & Asjer

    Schrijf je nu in voor deze activiteit

    Je ontvangt een mail ter bevestiging
    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Deel deze activiteit