Inloggen

Met de boot naar een (ander) Zandeiland

16 June 2021 - Scuba Academie

Bootduik Vinkeveen

We gaan weer met Scuba Academie een bootduik  maken op de Vinkeveense Plassen. Duiken in helder water, in alle rust, buiten de drukte van Zandeiland 4, naar een van de andere eilanden. Genieten van de schitterende veenwanden en wrakken bij de noordelijke zandeilanden van de Vinkeveense Plassen. De bootduik is een adventureduik en telt mee voor het PADI Advanced brevet. Er is een winkel met vulstation met perslucht, Nitrox 32, Trimix en Argon. Douches, toiletten en kleedruimte zijn aanwezig in de jachthaven. Vanwege COVID-19 met een aangepast en door de Gemeente De Ronde Venen goedgekeurd protocol.

Kosten

€ 15.00 waarvan de Duikvereniging van Qdiving € 7,50 voor haar rekening neemt. NB Na inschrijving krijg je een betaallink.

Wanneer

Woensdag 16 juni, verzamelen om uiterlijk 19:00 uur in Vinkeveen, boot vertrekt om 19:30.

Waar

Scuba-Academie Vinkeveen, Achterbos 22b 3645 CD Vinkeveen, T: 0297 – 212285.

COVID

Het gaat nu wel snel met versoepelingen, maar we volgen natuurlijk nog steeds de richtlijnen. Graag de checklist van DAN invullen en meenemen, als je klachten hebt blijf je thuis (sowieso niet handig om dan te gaan duiken). Neem eventueel bewijs mee van vaccinatie i.p.v. DAN-verklaring.

Deelnemers (maximaal 16 duikers)

Jan-Paul, Bram
Antoine en Eva & Berit (Advanced cursus) + Jacqueline
Alice & Joëlle
Hans, Jork,  Arend, Niels
Robin & Lia
Stefan & Monique

    Schrijf je nu in voor deze activiteit

    Je ontvangt een mail ter bevestiging

    Deel deze activiteit