Inloggen

Avondbootduik

17 August 2016 - Jachthaven Achterbos

Bootduik Vinkeveen

Woensdag 17 augustus maken we met Scuba Academie een bootduik op de Vinkeveense Plassen. Duiken in helder water, in alle rust, buiten de drukte van Zandeiland 4. Genieten van de schitterende veenwanden en wrakken bij de noordelijke zandeilanden van de Vinkeveense Plassen. Er is een winkel met vulstation met perslucht, Nitrox 32, Trimix en Argon. Douches, toiletten en kleedruimte zijn aanwezig in de jachthaven.
De nachtduik is een adventure dive en kan meegeteld worden voor het advanced brevet. Als je de nachtduikspecialty wil doen, vermeld dat dan in je aanmeldingsmail. Een duiklamp is verplicht, een back-up lamp wordt sterk aanbevolen.

Kosten

De prijs voor een bootduik bedraagt € 12.50 per persoon. Reageer snel, want het aantal plaatsen is beperkt (10), je reservering is definitief als je € 12.50 hebt overgemaakt op: IBAN nummer NL80 TRIO 0197 8329 11 ten name van De Duikvereniging – Loosdrecht.

Wanneer

Woensdag 17 augustus. Verzamelen om uiterlijk 19:00 uur in Vinkeveen. Zet direct je setje in elkaar, want om 20:00 varen we uit.

Waar

Scuba Academie Vinkeveen, Achterbos 22b 3645 CD Vinkeveen, T: 0297 – 212285.

Deelnemers

Bram, Jan-Paul, Anne
Alice, Joëlle, Ruud, Antoine, Sanne, Carel, Rian

    Schrijf je nu in voor deze activiteit

    Je ontvangt een mail ter bevestiging
    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Deel deze activiteit