Inloggen

Word lid

Schrijf je nu in!

Mail ons direct!

Lid worden?

De Duikvereniging van Qdiving is kleine pretentieloze vereniging, met goed opgeleide enthousiaste duikers in elke leeftijdscategorie. Nieuwe leden zijn altijd van harte welkom!

Ons streven is om in het duikseizoen elke week een duik te organiseren (zie de duikkalender). Wij hebben geen vaste les- of zwembadtijden, aangezien we in de wintermaanden geen zwembad tot onze beschikking hebben. In de winter hebben we wel een aantal keer een zwembad voor cursus, training, etc. of bezoeken we een indoor duiklocatie. Zo kunnen we ook in de winter onze vaardigheden op peil houden. Een aantal leden duikt overigens het hele jaar door.

Dus als je op zoek bent naar een serieuze, veilige, actieve duikvereniging met een heel goede sfeer: dan ben je bij ons op het juiste adres! De contributie bedraagt slechts € 60 per jaar, dat is inclusief flesvullingen.

Bekijk hier een lijst met diverse cursussen

vrouw oefent reanimeren op een pop

EFR update

€104

Korte, krachtige herhalingscursus van PADI EFR cursus: levensreddend handelen, reanimatie en AED, herhaal je vaardigheden minimaal eenmaal in de 2 jaar.

AED en pop

BLS (reanimatie) en AED – volwassenen en zuigelingen

125

BLS (reanimatie) en AED cursus: leer reanimeren en AED te bedienen bij volwassenen, kinderen en zuigelingen.

Zeelandbrug

Stromingsduik specialty

€ 135

Volg nu PADI Drift DIver Specialty (stromingsduik) om stromingsduiken te maken in tropische water of in de Oosterschelde.

Enriched Air diver

Nitrox specialty

€ 105

Je leert hoe je met hogere zuurstofmengsels kan duiken en vooral wat daarvan de voordelen zijn.

duiker met duikuitrusting

Divemaster

€ 550

Je duikt regelmatig, het is je passie, je wilt verder in de duiksport en het lijkt je leuk om anderen te begeleiden tijdens hun opleiding.

4 duikers met uitrusting zittend aan de rand van het water

Assistent Instructeur

€ 850

Als PADI Assistent Instructeur (AI) heb je meer bevoegdheden dan als Divemaster. Het is een goede voorbereiding om instructeur te worden.

3 waterdichte koffers en een oefenpop

Dan AED

€ 99

De DAN Automated External Defibrillation (AED) for Scuba Diving cursus is een training voor duikers en niet duikers in het gebruik van een AED.

2 duikers controleren elkaars uitrusting

Advanced Open Water

€ 279

De PADI Advanced Open Water cursus is de vervolgcursus na de PADI Open Water Duiker cursus, hiermee verbeter je jouw vaardigheden.

jonge duikers krijgen uitrusting om

Verjaardagsfeestje

€ 25 per kind

Vier je verjaardag door een Bubblemaker feestje te geven met vriendjes en vriendinnetjes en een uur lang onder water spelletjes te doen.

scherm met tekst zuurstofcursus

DAN Oxygen provider

€ 95

Je leert duikverwondingen herkennen en je wordt getraind in het verlenen van eerste hulp met gebruik van zuurstof.

2 jongetjes onderwater met duikuitrusting

Bubblemaker

€ 25

PADI Bubblemaker is een echte proefduik van een uur met perslucht in het zwembad voor kinderen vanaf 8 jaar. (Ook als verjaardagsfeestje)

PPB finpivot

PPB specialty

€ 130

De Peak Performance Buoyancy (PPB) specialty helpt je om je drijfvermogen en trim aanzienlijk te verbeteren.

Alle Cursussen ›